NIEUWS

Audiodescriptie

AD-logoHoudt u van theater? Ook voor u is een echte theaterervaring mogelijk. In samenwerking met de Brusselse KVS en INTRO maak ik voorstellingen toegankelijk. U zit in het publiek en krijgt oortjes. Voor de voorstelling krijgt u een inleiding. Tijdens de voorstelling commentaar op wat alleen zichtbaar is, maar wel essentieel om de voorstelling te begrijpen. Dit seizoen zijn dat vijf geselecteerde voorstellingen, waar mogelijk een matinee op zondag. INTRO helpt met vrijwilligers die u kunnen begeleiden vanaf het Brusselse Noordstation.

Beluister een reportage over audiodescriptie van Mei Lan Ng die ze heeft gemaakt voor XLair.

Meer informatie op de website van KVS, niet geheel toegankelijk, maar met deze aparte pagina:
KVS publiekswerking


Reserveren kan per mail: tickets@kvs.be
of telefonisch 02/210 11 12 met vermelding dat u audiodescriptie wilt.

Voor begeleiding mailt u naar sofie@intro-events.be
of kijkt u op de website van INTRO

Blinde liefde

Is liefde blind?
Die vraag kreeg Geertje De Ceuleneer van Creatief Schrijven op een doordeweekse dag. Voor haar boek 'Ontmoetingen in het donker' stapte ze in de leefwereld van 12 mensen die zeer slechtziend of blind zijn. Vanuit die ervaring gaat ze de uitdaging aan en schrijft ze brieven met Geert Maeckelbergh, muzikant, componist, muziekleraar en man met een visuele beperking. Is liefde blind en hoe is het om samen te leven met een blinde man? Volg deze liefdevolle conversatie op de site 1001 Liefdesbrieven van Creatief Schrijven (www.1001liefdes.be) onder 'gluren'.

Boekenbeurs 2008

Signeersessie voor 'Ontmoetingen' aan de stand van Uitgeverij Van Halewyck op zaterdag 1, maandag 10 en dinsdag 11 november (namiddag). (www.boekenbeurs.be)

 

Powered by CMSimple