Geertje

Geertje De Ceuleneer

'Ontmoetingen in het donker'
Op deze link meer nieuws over inhoud, opzet en boekvoorstelling.Iets tussen moeders en dochters

In Iets tussen moeders en dochters laat Geertje De Ceuleneer zeventien totaal verschillende vrouwen van zeventien tot zeventig aan het woord. Allen zijn ze moeder, dochter of beide en vertellen ze openhartig over die ontroerende, alledaagse, pijnlijke of onvergetelijke momenten tussen de vrouwen van een gezin.

meer...

Iets tussen moeders en dochters

Iets tussen moeders en dochters
Geertje De Ceuleneer
326 blz.
Vijfde druk
Uitg. Van Halewyck
ISBN 905617603X
EAN 9789056176037

De vijfde druk ligt nu in de boekhandel,
in België en Nederland.Kijken door de ogen van blinden en slechtzienden

Ontmoetingen in het donker

Geertje's nieuwe boek gaat over blinden en slechtzienden. Het boek bevat verhalen en gaat vooral over de sterke mensen achter die verhalen. Een aantal reportages van de hand van Geertje De Ceueleneer vervolledigt het boek.

Dochters + Moeders

Iets tussen dochters en moeders

Vanaf 26 juli loopt bij de KRO de televisiereeks Dochters en Moeders. Deze reeks is gelijkend op het boek; verhalen van moeders en hun dochters.

boek moederdag cadeau

Moeder-kind liefde-haat. Eind goed al goed. Eind goed al niet goed. Toch een mooi cado of geschenkidee. Of gewoon iets voor moederdag. Het boek behandelt een aantal moeder-dochter relatie (relaties). Geertje produceert en presenteert sinds kort Lopende Zaken op Radio 1 ( Radio1 ) Ondertussen en inmiddels is het boek al in de vijfde druk. De vierde druk, derde druk, tweede druk en eerste druk zijn uitverkocht. Beschikbaar bij de grote uitgevers en boekhandels De Standaard bijvoorbeeld en de Fnac. Als je een mooi boek of een leuk boek zoekt voor je moeder, een moederdagcado, een boek uit de top10 toptien top-tien boeken-top-tien, boekentop, boeken-top10 of zo dan ben je hier aan het juiste adres. Geertje doet trouwens Lopende Zaken op de radio Radio1 Radio 1 vanaf nu. cadeau-tip kado-tip geertje

Iets tussen moeder en dochter

wordt het boek soms mis en verkeerd benoemd. In de KRO reeks "Dochters en Moeders", of nog "Dochters + Moeders" wordt het onderwerp ook nog behandeld. greetje de ceulenaer ceuleer ceuleers In het boke 'Iets tussen moeders en dochters' heeft Geertje De Ceuleneer de verhalen neergepend van zeventien moeders (moederke, moederkes, moe, moes, moe's, moeke, moekes, moeke's, mama, mama's of mamma) en dochters. Bij het lezen van dit mooie non-fictie leesboek over intieme, mooie maar soms ook trieste relaties tussen moeders en dochters herken je vast iets uit jouw eigen ervaringen. Het boek is een ideaal kado of cadeau voor moederdag, moederkesdag; het ideale moederdagcadeau, een perfect moderdag geschenk. Ben je op zoek naar een kado, cadeau, kadoo of cadeautje voor moederdag, dan is dit het ideale geschenk! Dus, voor een groots moederdagkado, moederdagkadoo, moederdagcadeau, moederdagkadootje of moederdagcadeautje, verwen je moeder (of verwen je dochter) en geef dit hoek over moeder-dochter-relaties. Moederkesdag was nog nooit zo'n leuk. Ook moeke zal blij zijn met dit beok van Greetje deceuleneer. En elke dojter (dojcter) kan de herkenning meelezen. En wie nog twijfelt aan Geertje of Greetje of Gertje, deceuleer, de ceulneer ceuleers of de ceulenaer? Juist, ja.

Geertje De Ceuleneer heeft een nieuw standaardboek uit over blinden en slechtzienden

In haar nieuwste boek Ontmoetingen in het donker,een standaardwerk over sterke blinden en slechtzienden, toont De Ceuleneer ons blinden en slechtzienden in hun dagelijkse sleur. Straf hoor. Met verhalen van sporters, over goalball en torball, goalbal, torbal, tohrbal, harde werkers en huismoeders. En reportages over diversiteit en tewerkstelling van blinden. "Retinitis pigmentosa" of "RP" is een erfelijke oogziekte waarbij men het zicht geleidelijk (snel of traag) verliest... C-Taste of CTASTE is een restaurant met een 'eten in het donker' ervaring.